Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

Lord of the Dance – Dangerous Games

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Lord of the Dance – Dangerous Games Share Lord of the Dance – Dangerous Games


Publicul clujean are de ce să se bucure primăvara asta: spectacolul celebru Lord of the Dance – Dangerous Games revine în oraș pe 15 aprilie! Show-ul produs de Michael Flatley prezintă o combinație extrem să interesantă între clasic și mordern, cu dansuri și muzică tradițională irlandeză, acum și cu niște ași în mânecă.

Dacă ați mai fost la Lord of the Dance și vă gândiți să săriți peste această punere în scenă – v-am sfătui să nu o faceți. Spectacolul prezintă acum o nouă coregrafie și îmbrățișează călduros noile tehnologii, de care se va folosi chiar în timpul performance-ului. Așadar, pe 15 aprilie publicul clujean va asista la un nou nivel al spectacolului, cu proiecții holografice 3D, efecte speciale, roboți dansatori, acrobați de talie mondială și nu în ultimul rând, o echipă talentată de dansatori irlandezi. Show-ul se urmărește cu sufletul la gură, pentru că explozia de energie pe care o emană cei peste 20 de dansatorie te face să stai cu ochii lipiți de scenă pe tot parcursul spectacolului. Asta și pentru că cel mai probabil nu-ți vine să crezi cum atâția oameni pot juca la unison, ca o mașinărie a dansului. Costumele flashy și muzica irlandeză cu throwbacks opteciste ajută la intensificarea atmosferei, iar noile adiții tehnologice promit să după Lord of the Dance la un alt nivel de performance.
Convinși? Atunci nu mai stați pe gânduri, s-a dat deja liber la bilete!

15 aprilie
Sala Polivalentă
www.facebook.com/omnipass.ro 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută