Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free în București | 30 martie – 5 aprilie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București | 30 martie – 5 aprilie 2018 Share Free în București | 30 martie – 5 aprilie 2018


Jazzpevinil at J’ai Bistrot

J’ai Bistrot ne-a pregătit o petrecere cu jazz, soul, funk, groove & good vibes pentru ultima zi din martie. Invitații sunt cei de la Jazzpevinil, care vin cu viniluri originale și propun spre audiție: Dave Brubeck Quartet, Horace Silver, Herbie Hancock, Kenny Burrell, Quincy Jones și multe alte muzici alese. – sâmbătă, 31 martie, ora 21:00.

Free în București | 30 martie - 5 aprilie 2018

Art Fashion Fair – Spring Spirit

Pe 31 martie și 1 aprilie, spațiul Qreator by IQOS găzduiește Art Fashion Fair – Spring Spirit, târg de design românesc, high fashion și luxury brands, care dorește să cultive o cultură a inspirației, creativității și colaborării, prezentând exclusiv designeri și mărci autohtone (haine și accesorii de autor, obiecte de design interior și produse organice). – S: 10-21 / D: 10-20.

Free în București | 30 martie - 5 aprilie 2018

Luiza Zan & Iulian Pavelescu: „Afrodizzy”

În încheierea seriei de evenimente „Elefantul curcubeu”, ParkLake Shopping Center găzduiește pe 1 aprilie concertul susținut de Luiza Zan și Iulian Pavelescu. ”Afrodizzy” este un proiect născocit de către cei doi muzicieni din dorința de a colora puțin peisajul din jazzul autohton cu nuanțe calde și vesele, în ritmuri afro, jazz, funk și soul. – ora 18:00.

Free în București | 30 martie - 5 aprilie 2018

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută