Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

City Life la sfârșit de martie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Life la sfârșit de martie Share City Life la sfârșit de martie


Un aer primăveratic adie, în sfârșit, pe străzile orașului și aduce pe scenele din București muzici proaspete, spectacole care îndeamnă la dezmorțirea (sub toate formele ei) și locuri noi pe care să le explorăm.

Mișcarea este încurajată, pentru că avem și târguri de toate felurile, de design autohton, cadouri, viniluri… cam tot ce ne poate îmbia să străbatem orașul în lung și-n lat în acest weekend.

Concert BT Live: Moonlight Breakfast. Invitați: We Singing Colors

BT Live ne aduce Moonlight Breakfast pe scena din Control Club, iar invitată să preia ștafeta este trupa We Singing Colors. Infiintată în 2011, Moonlight Breakfast a introdus un sound nou în peisajul muzical românesc descris de către membrii săi ca: electro imbrăcat în nuanțe de soul și funk retroelectro. Trupa a avut o evoluție spectaculoasă în România, dar și la nivel internațional, urcând pe scene mari alături de nume sonore precum Hurts, Parov Stelar, De Phazz, Macy Gray, The Asteroids Galaxy Tour, Selah Sue, Waldeck și Daddy G (de la Massive Attack). We Singing Colors este o trupă indie pop ce pune accentul pe melodicitate și dorește să cânte cât mai mult și în locuri cât mai interesante. – Joi, 5 aprilie, ora 21:00, bilete: 50 de lei

City Life la sfârșit de martie

PREMIERĂ: Asta-i ciudat!

Pe 3 aprilie, Teatrul Nottara ne prezintă o nouă premieră, comedia „Asta-i ciudat” de Eugen Rotaru, inspirată de textul lui Miron Radu Paraschivescu, cunoscutul poet al „Cânticelor țigănești”. Regizoarea Diana Lupescu a dorit să prezinte o montare mai blândă a acestui text dinamic și plin de culoare, care să fie accesibilă unui public mai larg. – ora 19:00, Sala Horia Lovinescu.

City Life la sfârșit de martie

EXPOZIȚIE: The Rough Aura of Experience

Până pe 17 aprilie, la Cărturești Carusel mai poate fi vizionată expoziția artistei Codruța Cernea: „The Rough Aura of Experience”. Cu o descriere ce începe cu un citat din Albert Camus – „Dacă viața ar fi mai limpede, arta nu ar mai exista” –, expoziția marchează un moment de reevaluare a unei modalități de expresie pentru care artista a trebuit să-și restructureze resursele și modul de gândire. – intrare liberă.

City Life la sfârșit de martie

SPECTACOL: Into My Gong Self

Sâmbătă, 31 martie, de la ora 19:30, Centrul Național al Dansului București găzduiește performance-ul și lansarea de CD „Into My Gong Spirit”, un proiect conceput de compozitoarea Mihaela Vosganian, aflat la granița dintre muzică live, sculptură sonoră și performance. Această nouă orientare estetică propune o reiterare a funcțiilor primordiale ale artei: ritualică, catartică, extatică și vindecătoare.

City Life la sfârșit de martie

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută