Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

City Life – Evenimente

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Life – Evenimente Share City Life – Evenimente


Perfumer for a Day

Ai vrut mereu să încerci ceva nou? Ei bine, ce zici să începi să-ți faci chiar tu propriile parfumuri și să nu te mai chinui să-ți cauți prin magazine sticluța care te reprezintă? La Perfumer for a Day se întâmplă chiar asta și ai ocazia, alături de un parfumier artizan, să-ți faci un parfum custom made. Cei de la PAJ Perfumery sunt deja destul de cunoscuți pentru evenimentele creative legate de parfum pe care le pun la înaintare pentru public, dar dacă încă nu i-ați cunoscut, atelierul de față este pretextul perfect să o faceți.
Participanții vor fi ajutați e către parfumier și vor primi toate materialele necesarii procesului creativ, deci de acasă trebuie doar să-ți aduci buna dispoziție și curiozitatea de învățare. Atelierul durează circa două ore, dar vibe-ul pozitiv cu siguranță că o să facă timpul să zboare. „Specificul acestor ateliere este alegerea și îmbinarea esențelor cele mai potrivite cu personalitatea dumneavoastră sau a stării de spirit pe care o aveți într-un anumit moment. Această alegere deliberată face fantezia să călătorească, promovează schimburile interpersonale și deschide drumul spre noi inșine.” spun organizatorii evenimentului. Participarea la atelier presupune achitarea unei taxe de 70 de lei de persoană.
20 aprilie
Bookla
www.facebook.com/parfumerieartizanalajulia 

Peace Film Night: Exposed and Uncovered: The War on Women
PATRIR Peace Film Night revine cu o propunere de a asculta vocile femeilor prin a pune în prim plan poveștile lor. Seara de film va vedea proiecția unei serii de filme experimentale scurte, provenite din jurul lumii. Filmele fac parte din a 5-a ediție a festivalului Exposed and Uncovered: The War on Women, iar participanții îți pot vota proiecțiile preferate la final.

5 aprilie
Urania Palace
www.facebook.com/PATRIRCluj 

SimPE 2018
Simularea Parlamentului European este un proiect național care se desfășoară în Cluj-Napoca, ajungând anul acesta la a zecea ediție. Pe parcursul proiectului participanții își vor dezvolta abilități de leadership, public-speaking și teamwork prin intermediul dezbaterilor din cadrul ședințelor de comisie și de partid.
15 – 22 aprilie
Casa de Cultură a Studenților
www.facebook.com/SimulareaParlamentuluiEuropean 

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută