Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

City Life de Timisoara 30 martie-5 aprilie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Life de Timisoara 30 martie-5 aprilie 2018 Share City Life de Timisoara 30 martie-5 aprilie 2018


ARTĂ: Vezi Expoziţia de ciocolată 30 martie – 1 aprilie Shopping City

Ciocolata, rafinament și artă pe gustul tău

Aniversarea celor 2 ani de la inaugurarea unuia dintre cele mai moderne centre comerciale din zona de Vest este sărbătorită într-o manieră dulce. Până pe 1 aprilie, Shopping City Timișoara te invită la o expoziție de ciocolată inspirată de mitologia greacă. Sunt prezentate copii ale pieselor clasice de artă precum Venus din Milo, Hera, Afrodita, Eros și chiar și un înger. Cele 8 statuete de aproximativ 1.60 m sunt realizate integral din ciocolată de 54% cacao, iar o singură sculptură poate cântări până la 130 kg! Pe lângă prezența sculpturilor din ciocolată, delicioasa expoziție include numeroase activități creative și amuzante, menite să evidențieze potențialul artistic al ciocolatei.

AUTISM: Vezi Florii albastre 1 aprilie, orele 11:00 – 13:00 Parcul Botanic

Implică-te conștient și inedit la “Florii albastre”!

Asociația “Învățăm cu pictograme Timișoara” vă invită pentru al treilea an consecutiv la evenimentul de conștientizare dedicat “Zilei Internaționale a Autismului”. Activitățile vor fi desfășurate împreună cu copiii, terapeuții și voluntarii în dimineața zilei de 1 aprilie, între orele 11.00-13.00 în Parcul Botanic din Timișoara și vor cuprinde: ateliere de creație, trasee de motricitate, jocuri cu mingi și baloane colorate.

EXPOZIŢIE: Vezi „The Journey” Cărturești Mercy

“The Journey, o călătorie altfel

Până în 21 aprilie la Cărturești Mercy poate fi vizitată expoziția de pictură “The Journey”, semnată Carine Arnakis (Carine este din Timișoara, unde a absolvit Facultatea de Arte si Design, Master Grafică Publicitară și de carte). Centrul de interes în lucrările sale îl reprezintă figura umană, de cele mai multe ori cea feminină, fiind o veșnică sursă de inspirație. “The Journey” este despre oameni, despre locuri reale și imaginare, despre viața de nomad în doi și casele pe care le schimbăm atunci când călătorim în plan fizic, precum și despre călătoria spre interior, din dorința de a ne întelege, și de a învăța să ne acceptăm și să ne iubim.

TEATRU: Vezi “Și negru și alb și gri” 2 aprilie, ora 20:00 Opera Naţională

Lumea așa cum (n-)o mai știm

“Și negru și alb și gri” se joacă pe 2 aprilie de la ora 20.00 în Sala Operei Naționale Române Timișoara. Este vorba despre un drum iniţiatic, în care sondarea trecutului dezvăluie treptat adevărul despre prezent. Trecând cu uşurinţă de la drama familială la comedia cotidiană, textul ne poartă cu mult umor prin realitatea de zi cu zi. Distributia : Dana Dogaru, Carmen Tănase, Mirela Oprișor, Natalia Călin, Adrian Titieni, Vlad Zamfirescu, Tudor Aaron Istodor. Regia: Mimi Brănescu. Preț bilet: 100 lei/80 lei.

CONCERT Vezi ZZ Top Tribute 5 aprilie, ora 19:30 Manufactura

Omagiu bărboșilor!

Cei trei bărboși legendari de la ZZ Top vor fi omagiați pe 5 aprilie de la 19.30 în Manufactura. Concertul ZZ Top Tribute va fi susținut de trupa ZZ Copy din Ungaria, aflată la primul concert în România. Intrare: 20 lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută