Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

Cât de ușor te poate prosti cineva pe Facebook

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cât de ușor te poate prosti cineva pe Facebook Share Cât de ușor te poate prosti cineva pe Facebook


evomag.ro

Un oarecare Alex Dobrea, a găsit o fotografie cu un urs pe Google și a făcut o postare manifest impotriva Grădinii Zoologice din Piatra Neamț.

Postarea s-a distribuit de peste 700 ori.   Mulți au condamnat Grădina Zoologică Piatră Neamț pentru  că nu îngrijește ursul, dar nimeni nu s-a gândit sau sa verifice ca fotografia de o rezoluție proastă, nu este din locația hulita și că totul e o MINCIUNĂ.

Pietrenii știu că nu există în locație nici un loc, de unde copii poți privi ursul de sus de pe  gard. Mai mult decât atât,  din fotografie reiese că nici nu ar fi respectate minime  măsuri de  siguranță ( copii pot să cadă direct în cușcă leului).

carturesti.ro

În concluzie, atenție ce distribuiți! Puteți, fără să vreți să încurajați și garantați minciuni care pot deveni virale și care pot crea o imagine negativă unei locații

Cât despre administratarea Grădinii Zoologice, ea se face cu atenție și multă muncă, deși e foarte greu să întreții o Grădina Zoologică fără ajutorul administrației locale. Este curat și copii aduși aici se joacă în siguranță. 

Articole pe aceeași temă:Ursul din Piatra Neamț are o locuință de 70 mp și curte de 300 mp

Noi, cei de la Zile și Nopți recomandăm Grădina Zoologică Piatra Neamț bunicuțelor si nepoțeilor, că tot vine căldura. 

 Uite cum arăta Gradina Zoologică vara trecută: 

dyfashion.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută