Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

5 TO DO în București, de Horia Ghibuţiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 TO DO în București, de Horia Ghibuţiu Share 5 TO DO în București, de Horia Ghibuţiu


Vineri, 30 martie – I, Tonya

Triplu nominalizat la Oscar, filmul inspirat din viața patinatoarei Tonya Harding ni-l aduce pe ecrane pe americanul de origine română Sebastian STan, care va veni la București în carne și oase la sfârșitul lunii.

5 TO DO în București, de Horia Ghibuţiu

Sâmbătă, 31 martie, ora 21.00 – Concert Mărgineanu la Berăria germană

Cel mai popular cântăreț care a fost ziarist și singurul care merge la unele concerte ale sale cu avionul pilotat de el însuși. Îl iubește și femeile, ce vreți mai mult de la concertul lui Mihai Mărgineanu?!

Sâmbătă, 31 martie, ora 20.00 – Pulverizare la Apollo111

Piesa de teatru de Alexandra Badea pusă în scenă de Andrei Măjeri e un șoc pentru spectatorii corporatiști, pentru care a și fost scrisă. Iar actrița Ada Galeș pășește cu grație de la promisiune spre certitudine.

Duminică, 1 aprilie, ora 19.00 – Car(o)usel la Bulandra

La Sala Liviu Ciulei, musicalul „Car(o)usel”, pus în scenă la Teatrul Bulandra de Andrei Șerban după piesa „Liliom” a lui Ferenc Molnar și filmul omonim al lui Fritz Lang, confiscă și această stagiune. Grandios.

5 TO DO în București, de Horia Ghibuţiu

Miercuri, 4 aprilie, ora 19.00 – Cursa de șoareci la TNB

La Sala Studio puteți vedea revelația actualei stagiuni: Thriller-ul Agathei Christie ne face complicii unei montări curate, clasice și pline de farmec. Regizorul Erwin Șimșensohn captivează și seduce.

5 TO DO în București, de Horia Ghibuţiu

Recomandări de Horia Ghibuţiu Freelance journalist, horiaghibutiu.ro (în acte, Horea Adrian Ghibuţiu) s-a născut la Praga, în 1969; avea să fie adus în ţară la şase săptămâni de la naştere şi lăsat să crească aici. E ziarist din 1990, a lucrat de la presa cotidiană („Tineretul liber”, „Evenimentul zilei”, „ProSport”, „Adevărul”) până la ghiduri TV („TV mania”) şi reviste lucioase („Viva!”).

Horia Ghibuțiu e producătorul emisiunii matinale de la Rock FM. Îl puteți auzi râzând pe fundal, de luni până vineri.

Ascultă! Morning Glory, cu Razvan Exarhu de la 7 la 10 de luni până vineri pe ROCK FM.

Intră pe pagina de Facebook@horiaghibutiu.ro, unde jurnalistul realizează zilnic cronica drumului său spre serviciu, sub genericul #ÎnTimpCeTuDormeai.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută