Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

WEEKEND LA BACĂU

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii WEEKEND LA BACĂU Share WEEKEND LA BACĂU


Concert Jukebox & Bella Santiago

Îndrăgita trupă va susține pe 30 martie 2018 un concert “ediție specială” la Berăria Valhalla, în care veselia, carisma și energia muzicienilor vor completa un show live de excepție. Cele mai cunoscute hituri internaționale pop-rock, rock, pop, retro, funk, R&B, dance, alături de piesele originale Jukebox & Bella Santiago, vor face deliciul unei seri memorabile!

În luna februarie 2018 Jukebox & Bella Santiago au fost finaliști Eurovision România cu piesa “Auzi Cum Bate”, aceștia obținând cel mai mare punctaj de la juriul de specialitate.

WEEKEND LA BACĂU

Rvsp 0748 387 442

30 martie, ora 22.00, Berăria Valhalla

 

Concert Tudor Gheorghe

PREMIERA „RÂNDUNICI PRINTRE LOZINCI” – un concert ce va readuce în atenţia publicului, poezia şi muzica uşoară a anilor 60-70. Cu o nouă orchestraţie a dirijorului şi orchestatorului Marius Hristescu şi o intrepretare inedită, aşa cum ne-a obişnuit maestrul Tudor Gheorghe, muzica anilor 60-70 va prinde viaţă la Teatrul de vară “Radu Beligan”, alături de membrii orchestrei CONCERTINO din Chişinău.

 WEEKEND LA BACĂU

25 aprilie ora 19.00, Teatrul de Vară

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută