Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

Prima dată la solar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Prima dată la solar Share Prima dată la solar


N-ai ajuns niciodată la solar însă ai auzit o mulțime de lucruri despre. Unele adevărate, altele nu. Expunerea la soare sau la solar îți aduce multe avantaje – o culoare de invidiat, nu te arzi în concediu, arăți minunat la petreceri, sinteză vitaminei D, aspect sănătos, însă și dezavantaje mai ales în cazul în care ai tendința să exagerezi – arsuri, deteriorarea pielii. Moderația este cea mai bună soluție când te expui la ultraviolete.

Recomandam ședințe de 2-8 minute, în funcție de bronzul pe care îl dorești, light sau dark. Aplică loțiune, înainte de a intra în solar, pielea va absorbi mai multă lumină (mai mult bronz cu același cost). Ca să beneficiezi de cele mai bune rezultate, Solar Atipic folosește aparate de ultimă generație, ce respectă cele mai noi standarde.

Prima dată la solar

Avantajele bronzării în solar:

fără risc de înroșire a pielii, bronz de lungă durată, pigmentare mai intensă cu o nuanță naturală, lipsa unui miros specific după bronzare, durată prelungită de relaxare, un aport adecvat de vitamina D .

O sesiune de bronzare la solar cu tuburi 0.3 oferă același efect de bronzare ca soarele de vară mediteranean în mijlocul zilei, dar fără riscul de înroșire, usturime și iritare a pielii. La final veți obține un bronz de invidiat, mult superior de ceea ce ați obținut până acum în orice alt solar!

Citește despre Solar Atipic din Galleria Mall

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută