Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

Matching pentru ideea ta

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Matching pentru ideea ta Share Matching pentru ideea ta


Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai destule resurse financiare să îți pui planul în aplicare? 
Ai visat vreodată cu ochii deschiși, în timp ce șeful te mustra, la cum ar fi să ai propria ta afacere? Sau cum ar fi să îți poți pune în aplicare ideea ta genială, legată de o nouă aplicație care ar anunța ieșenii în cât timp ajunge tramvaiul 6 în stație. Sau orice altă idee ce poate aduce o schimbare unei comunități, Iașului sau poate chiar României. 
O idee valorează de 1000 de ori mai mult atunci când este pusă în aplicare. Și pentru că prețuim ideile bune și oamenii din spatele acestora, anul acesta vom face matching pentru ca ideea ta să ajungă mai repede la obiectivul propus.
Explorează!

Înscrie-ți ideea la Swimathon: http://swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro

Ce este Swimathon?

Este un eveniment organizat pe platforma unui concurs de înot, care oferă tuturor ieșenilor oportunitatea de a se implica în comunitatea din care fac parte, susținând într-un mod simplu și inedit, proiectele locale.

Cele 6 ediții Swimathon Iași au reunit 1.257 de înotători și 118 de cauze. Împreună am reușit să mobilizăm 508.625,86 lei și, astfel, să mișcăm lucrurile în Iași.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută