Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

Ziua Mondială a Teatrului @ ODEON

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ziua Mondială a Teatrului @ ODEON Share Ziua Mondială a Teatrului @ ODEON


Ziua Mondială a Teatrului @ ODEON – Tururi ghidate pe parcursul întregii zile realizate chiar de artiștii teatrului

Dacă v-ați întrebat vreodată cum arată cerul privit din sala Teatrului Odeon, cum tehnologia poate să sufle praful de pe istorie sau să ne transpună într-o altă lume, dacă sunteți curioși să aflați ce se ascunde de partea cealaltă a cortinei și să cunoașteți secretele uneia dintre cele mai frumoase clădiri din București, atunci trebuie să vă petreceți Ziua Mondială a Teatrului @ ODEON.

Marți, 27 martie 2018, de dimineața și până seara, porțile teatrului vor fi larg deschise publicului de toate vârstele, iar spectatorii vor putea să intre în universul magic din spatele cortinei, fiind ghidați chiar de către actorii Teatrului Odeon.

Mai mult decât atât, grație tehnologiilor tip Virtual Reality, Augmented Reality și 3D Scanning, vizitatorii vor putea experimenta un nou mod de a cunoaște și înțelege teatrul.

Prin intermediul căștilor neuronale și a instalației interactive prezente prin “Laboratorul de imaginar” spectatorii vor avea șansa de a experimenta ce se întâmplă în mintea lor atunci când vizionează un spectacol.

În foaierul Sălii Studio va fi inaugurată o serie de portrete digitale ale trupei actuale de actori a Odeonului.

Ziua Mondială a Teatrului @ ODEON marchează și lansarea aplicației de mobil CULTURESC 100, parte din platforma Samsung dedicată Centenarului Marii Uniri. Platforma încurajează consumul de cultură în rândul publicului tânăr, oferindu-i o experiență culturală inedită, inspirată de tehnologie, iar creatorilor le oferă oportunitatea de a promova produsele culturale prin mijloace tehnologice.

La baza întregului eveniment stă ideea de a prezenta istoria și identitatea Teatrului Odeon prin mijloace contemporane, printr-o fuziune perfectă între tehnologie și artă.

Ziua Mondială a Teatrului @ ODEON este un eveniment despre TEATRU reinspirat de INOVAȚIE, susținut de Samsung și BRD Groupe Societe Generale, cu sprijinul CINETic – Centrul Internațional de Cercetare și Educație în Tehnologii Inovativ – Creative.

Ziua Mondială a Teatrului @ ODEON
Marți, 27 martie 2018
11:00 – 20:00
Intrarea este liberă, pe bază de programare.
Pentru rezervări: http://register.teatrul-odeon.ro/

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută