Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

Salut București | Fenomenul Electronic Beats

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Salut București | Fenomenul Electronic Beats Share Salut București | Fenomenul Electronic Beats


În urmă cu vreo 10 luni, participam, împreună cu câțiva colegi jurnaliști și un grup de clienți câștigători ai unei campanii de abonare, la o excursie pe ruta București – Budapesta.

Scopul final era concertul Gorillaz pe care Telekom, compania care s-a implicat decisiv în demararea proiectului Electronic Beats, îl pusese la cale pentru câteva sute de fericiți.

O minunăție de concert într-o minunăție de sală, aflată într-o minunăție de oraș… Sală de cam 1000 de locuri (în picioare, cum se stă bine la rock), sunet impecabil, merchandising și bere rece. Un fel de concert privat cu foarte mulți invitați.

Lumini și efecte demne de un show Gorillaz, mai rock și mai visceral chiar și decât celebra prestație de la Opera din Manchester, în cadrul turneului Demon Days. Concertul a avut de toate, de la proiecții și efecte foarte inspirate până la acting și virtuozități vocale și instrumentale. Minunată gașca de backing vocals, iar melanjul de pop, hip hop, soul și funk (trecut prin amorsa rock în care plutește creierul muzical al lui Albarn) – absolut năucitor.

Revenind în martie 2018, aflăm cu încântare că cel mai amplu și dinamic proiect european de muzică electronică ajunge în această primăvară și în România. Mai exact pe 13 și 14 aprilie, când pe scena clubului bucureștean Control va avea loc Marea Descălecare  Telekom Electronic Beats.

Din program fac parte Modeselektor DJ Set, Nightmares on Wax, Golan, YellLow, Otherside, Temple Invisible, iar biletele se găsesc pe eventbook.ro, la prețul de 40 lei pe zi sau 70 lei pentru ambele seri. Be there!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută