Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

5 Things to do in București

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 Things to do in București Share 5 Things to do in București


Recomandări de Horia Ghibuţiu, Freelance journalist, horiaghibutiu.ro: (în acte, Horea Adrian Ghibuţiu) s-a născut la Praga, în 1969; avea să fie adus în ţară la şase săptămâni de la naştere şi lăsat să crească aici. E ziarist din 1990, a lucrat de la presa cotidiană („Tineretul liber”, „Evenimentul zilei”, „ProSport”, „Adevărul”) până la ghiduri TV („TV mania”) şi reviste lucioase („Viva!”).

Vineri, 23 martie, ora 19.00 – Pe lacul auriu la Bulandra

Soții Virgil și Valeria Ogășanu, regizați de Dinu Cernescu, sunt sclipitori în această melodramă de familie care merge direct la sufletul publicului. Un privilegiu!

Vineri, 23 martie în cinematografe

Filmul Three Billboards Outside Ebbing, Missouri Trei panouri în afara orașului Ebbing, Missouri au luat două Oscaruri din șapte nominalizări. Jucată magistral, hiperbola lui Martin McDonagh te face să râzi și să plângi aproape concomitent..

Sâmbătă, 24 martie, ora 19.00 ARENELE ROMANE

Concert #dinBasarabia la Arenele Romane – Un cort încălzit de la Arene vă așteaptă să ajungeți la incandescență cu Zdob și Zdub, Gândul Mâței, Alex Calancea band & Guz și Cuibul. La ediția Centenar a Concertului #dinBasarabia. Rock etno și altenantiv. Bun de tot.

JOI, 29 martie, ora 21.00

Concert FiRMA. Invitați: Fine, It`s Pink

BT Live aduce pe scena din Control două trupe ale muzicii alternative autohtone. FiRMA nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar Fine, it’s Pink vor prezenta o rundă de trip-hop și dream pop made in Romania.

24-25 martie, 11.00-19.00

Final Frontier #7 – Târg de carte SF & Fantasy

În weekend-ul acesta, la Universitatea Dimitrie Cantemir este cea de-a șaptea ediție a singurului târg de carte SF & Fantasy din țară: Final Frontier – cărți, fan art, ateliere, comics etc.

——————————————————————————-

BONUS RADIO – Morning Glory, cu Razvan Exarhu de la 7 la 10 de luni până vineri pe ROCK FM.

Horia Ghibuțiu e producătorul emisiunii matinale de la Rock FM. Îl puteți auzi râzând pe fundal, de luni până vineri.

BONUS web –  Intră pe pagina de Facebook
@horiaghibutiu.ro, unde jurnalistul realizează zilnic cronica drumului său spre serviciu, sub genericul #ÎnTimpCeTuDormeai.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută