Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

Ora de intimitate | Alexandra Maftei

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ora de intimitate | Alexandra Maftei Share Ora de intimitate | Alexandra Maftei


Șaizeci de minute cu tine și atât, o dată pe săptămână: pare prea mult? Prea puțin? Ne derulăm zilele pe repede-înainte, uitând să ne acordăm o oră de intimitate: o oră cu noi înșine, fără presiunea dead-line-urilor, fără grija ședinței de mâine, fără facturi și rate la bănci. O oră în care să fie liniște atât cât e nevoie, și sunet suficient ca să ne auzim rostind lucrurile cu adevărat importante. Ce vrei să te faci când vei fi mare?

O întrebare ce devine din ce în ce mai apăsătoare pe măsură ce creștem. Sunt oameni care intră în cabinetul meu adulți apăsați de povara unei vieți în care nu se recunosc și ies copii determinați să-și atingă idealurile; și nici că mi-aș putea imagina un deznodământ mai fericit. Când viața nu ne oferă ce ne dorim, ne rătăcim visele undeva pe drum și, dacă nu ne amintim la timp de ele, ne transformăm – și noi, și ele – într-un amestec străin, confuz, neasumat. Pilot? Stewardeză? Astrofizician? Medic stomatolog?

O călătorie în jurul lumii, un safari în Africa, voluntariat, un roman de dragoste, o carte de poezii? Figurație de film, documentarist în Antartica, rolul principal într-o piesă de teatru, propria cafenea și cea mai bună rețetă de paste din lume, design vestimentar sau cel mai cunoscut reper în industria fashion? Despre ce planuri și pasiuni ți-ai aduce aminte în ora de intimitate?

Oricare ar fi acestea, crede în tine și nu lăsa să treaca o zi fără să așezi o piatră la temelia visului tău.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută