Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

”Cum și ce flori dăruim de 8 martie!” de Dana Dancu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ”Cum și ce flori dăruim de 8 martie!” de Dana Dancu Share ”Cum și ce flori dăruim de 8 martie!” de Dana Dancu


Ziua de 8 martie e dedicată mamelor, o zi importantă în care îi arătăm cele mai calde emoții de apreciere, recunoștință, dragoste și afecțiune. Chiar dacă MAMA e cea mai importantă femeie din viața noastră, 8 martie e acea zi din calendar în care fiecare femeie trebuie să primească flori!

Care sunt cele mai potrivite flori pe care le poți oferi cu acest prilej? Bineînțeles, în primul rând, florile de primăvară.

Freziile – sunt frumoase, colorate și, mai ales, parfumate. Sunt ideale pentru a fi oferite prietenelor, mamei sau persoanelor apropiate. Cumpără un coșuleț sau o cutie de cadouri și umple-o cu frezii. Persoana căreia îi vei dărui acest cadou se va înveseli pe loc.

Lalelele – sunt extrem de frumoase, dar totuși, un pic cam pretențioase pentru că înfloresc foarte repede și se deschid. Alege mereu lalele proaspete pentru ca să reziste foarte mult. Alege un buchet de lalele multicolor dacă vrei să-l oferi colegelor de serviciu, lalele roșii dacă vrei să-i spui femeii iubite cât de mult ții la ea sau lalele albe dacă vrei să-ți înveselești mama.

Zambilele – dacă de 1 martie oferi doar câte o zambilă legată cu un șnur de Mărțișor, de 8 martie poți opta pentru un coșuleț cu zambile sau un buchet alb, mov și roz din zambile parfumate.

Alte flori ideale pentru ziua de 8 martie sunt trandafirii. Aceștia merg oferiți în orice perioadă a anului, inclusiv de 8 martie. Îi poți oferi sub forma unui buchet sau a unei cutii plină ochi cu trandafiri. Cea din urmă metodă e extrem de creativă și în trend. 

Alături de flori, puteți oferi persoanelor dragi cutii de praline, macarons, lumânări parfumate, iar dacă nu aveți posibilitatea de a oferi personal florile, puteți apela la florăriile care oferă servicii de livrare, cum ar fi florăria aCote. Și cel mai important, nu oferiți niciodată flori de plastic!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută