Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

De la necesitate la pretenții de stil – cum își prioritizează părinții cumpărăturile de haine pentru copii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii De la necesitate la pretenții de stil – cum își prioritizează părinții cumpărăturile de haine pentru copii Share De la necesitate la pretenții de stil – cum își prioritizează părinții cumpărăturile de haine pentru copii


Industria vestimentară pentru copii s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Poate că adulții își impun cumpătarea, însă când vine vorba de copii nimic nu este suficient. Ce-i drept și necesitatea se impune, întrucât bebelușii cresc spectaculos de repede. Până la vârsta de un an cel mic va aduna o garderobă foarte vastă, ce cu siguranță o va depăși ca număr de piese pe cea a părinților.

Alegerea hainelor pentru bebeluși și copii în general ţine de sezon, de necesitatea diversității și a activităților de zi cu zi, însă nu se uită niciodată aspectele ce țin de calitate. În timp, industria a răspuns într-un mod creativ la astfel de cerințe, astfel că la ora actuală orice adult se pierde cu firea și cumpătul când vede atât de multe modele și imprimeuri.

Îmbrăcămintea unui bebeluș – criterii de selecție și recomandări

Încă din primele sesiuni de shopping menite să ofere un start în crearea de garderobă complexă a noului născut, părinții mizează pe diversitate și varietate. Ce-i drept, bebelușii sunt schimbați frecvent în decursul unei zile.

Cele mai populare sunt seturile, salopetele, body-urile. Dacă includ căciulă sau salopete cu botoşi, cu atât  mai bine. Cu închidere în nasturi sau capse cel mai adesea, astfel de ținute trebuie să respecte întocmai cerințele stricte ale calității. Acest criteriu determină şi modul de selecție. Sunt preferate materiale precum bumbac sau velur. De asemenea, sunt dorite imprimeurile, modele specifice din lumea copiilor. Deși de regulă partea cromatică este mai adesea un punct de interes, din teama că diversele culori imprimate să nu fie și toxice, părinții sunt din ce în ce mai stricți și alertați de potențiale pericole asociate cu orice intră în contact cu delicatul bebeluș.

Treaba se schimbă pe măsură ce copilul crește. Intervin perioadele de mers de-a bușilea, de descoperire a lumii înconjurătoare, de ieșit în parc. Cu fiecare etapă de dezvoltare a celui mic, necesitățile privind garderoba vor fi și mai extinse.

Dunmag – magazinul copiilor

Cu o constantă grijă în ceea ce privește garderoba unui copil, orice părinte este în căutarea unei soluții optime pentru a îndeplini cu succes acest strict necesar. Dunmag, ca răspuns potrivit pentru părinții cu copii de la stadiul de bebeluș până la 8 ani, demonstrează ce înseamnă calitatea și diversitatea.

Avantajele pe care acest magazin online le oferă prin însăși experiența de a cumpăra online sunt în măsură să atragă tot mai multă popularitate. Este vorba despre haine potrivite atât ca stil sport, cât și casual sau elegant, articole vestimentare potrivite diverselor cadre și momente din zi. Sunt produse specifice celor mici, ba chiar și costumații cu super eroi și personaje îndrăgite.

De ce Dunmag? Pentru că mărimile disponibile ale unui set fac ca fiecare părinte să își găsească favoritele, pe măsura corectă. Pentru că sunt haine de calitate, de mărci diverse. Practic în același loc sunt găzduite produse de la mari branduri, reducând considerabil căutările în multiple locații. Descoperim aici Jam Jam, Mini Moi, Hello Kity, Trolls etc.

Prețurile sunt și ele dintre cele mai atractive. Părinții își arată disponibilitatea de a investi în garderoba unui copil, însă trebuie să fie vorba despre sume rezonabile și justificate. Așadar, Dunmag dispune de un punct în plus și din acest punct de vedere. Prețurile sunt echilibrate și în deplină conformitate cu nivelul de calitate al produselor.

Combinând atenția deosebită oferită detaliilor, modelelor alese și a materialelor, articolele vestimentare de la Dunmag se recomandă de la sine. Din drag pentru copii, din necesitate și responsabilitatea de a oferi tot ce e mai bun lor, chiar și magazinul de haine este ales pe criterii stricte. Dar, odată ce descoperi acest magazin online, fii sigur că vei reveni de fiecare dată când intenția este de a completa garderoba micului prinț sau a micuței prințese.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută