Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente în București la sfârşit de februarie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente în București la sfârşit de februarie Share Top 5 evenimente în București la sfârşit de februarie


Din nou, Jazz Nouveau și Control Club ne aduc în premieră o trupă tânără și avangardistă: MALOX. Muzica acestui grup israelian este versatilă (cu influențe punk, klezmer, rock , polka sau jazz), lipsită de ambiguități și tăioasă, asemeni celor trei muzicieni, care operează fără ocolișuri pe marginea conceptelor de vechi-nou, premeditat-spontan, frumos-urât.

Virtuozitatea și dansul neobosit ce se încinge la concerte fac din Malox un grup cu o energie aparte, de care publicul se îndrăgostește de la prima întâlnire. O forță muzicală care nu poate fi trecută cu vederea, Malox își vor prezenta cel mai recent disc, Gaza Strip, apărut în 2016. – 26 februarie, de la ora 20. Bilete: 35 de lei.

Pe 27 februarie va avea loc o nouă întâlnire dedicată celor care activează în design: Bucharest Design Meetup #7. O întâlnire ce are loc lunar, într-un cadru informal, fără prezentări, speakeri, sponsori, vânzări de produse sau taxă de participare, scopul fiind acela de a apropia comunitatea de design din București și de a crea o punte firească de comunicare. – ora 19:00, la Qreator by IQOS.

A 3-a ediție a Săptămânii Sunetului se va desfășura în perioada 26 februarie – 4 martie și cuprinde o nouă serie de concerte, filme, prezentări și conferințe cu invitați internaționali. Săptămâna Sunetului este un proiect dedicat muzicilor noi, poeziei sonore, artei radiofonice, instalațiilor sonore și altor experimente, ce dorește să surprindă complexitatea pe care sonorul o are la nivel cultural și social. Programul evenimentelor: saptamanasunetului.ro.

Pe 24-25 februarie (orele 10:00-20:00) este o nouă ediție Dichisar, care devine oficial cel mai mare târg de handmade & design din București. Ediția de Mărțișor va avea loc în spațiul extins, dublu față de cel de până acum al Impact Hub Bucharest. Vor fi haine, bijuterii, genți, pantofi, decorațiuni și multe, multe altele, adică 90 de expozanți și 40 de creatori noi. Bilete: 10 lei

La Apollo111 (teatrul) are loc o nouă premieră în acest weekend. Duminică, 25 februarie, de la ora 20 este prima reprezentație a spectacolului „Tatăl meu, preotul”. O poveste despre o familie cât se poate de obișnuită (un tată preot, o mamă și un fiu) prinsă în conflictul dintre perfectiva familiei tradiționale.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută