Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Nu rata!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nu rata! Share Nu rata!


CONCERT Andrew McCormack’s Graviton

Marți, 27 februarie, ora 19:00

Pianistul și compozitorul Andrew McCormack va concerta pentru prima dată în România pe 27 februarie, la Cinema Elvire Popesco, alături de trupa sa Graviton (Anton Eger – tobe, Josh Arcoleo – saxofon, Robin Mullarkey – bas și Noemi Nuti – voce. Muzica lui Andrew McCormack  înglobează o varietate de stiluri muzicale, de la jazz la soul sau prog rock, fiind ca o fuziune între Tigran Hamassyan și Steve Reich. – Bilete: 120 de lei.

CONCERT: Implant Pentru Refuz  – lansare „Între-deschis”

Miercuri, 28 februarie, ora 21:00

Implant Pentru Refuz lansează “Între-deschis”, primul extras de pe noul album care va fi lansat în 2019. Piesa se referă la zona gri a gândurilor, situată în tărâmul dintre vis și realitate, în care există concepte și universuri antagonice. În cei peste 22 de ani de existență, trupa a avut mereu un  sunet proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Invitați speciali în deschidere: Sunet Fin.  – Club Expirat, bilete: 30 de lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută