Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Aroma Autoservire, cel mai bun motiv să iei masa în oraș!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Aroma Autoservire, cel mai bun motiv să iei masa în oraș! Share Aroma Autoservire, cel mai bun motiv să iei masa în oraș!


Autoservirea AROMA vă invită să descoperiţi o bucătărie deschisă, inventivă şi creativă, într-un decor cu o ambianţă calmă şi rafinată în acelaşi timp. Meniul împletește mâncarea tradițională cu cea internațională, preparatele grele cu cele ușoare,  toate la prețuri foarte rezonabile. 

Aroma Autoservire, cel mai bun motiv să iei masa în oraș!

Recomandăm tocănițele și mâncărurile clasice românești, ciorba de afumătură, experimentele mai moderne precum rasol vită alb la tavă cu legume, gătite inedit. Indiferent de ce alegeți, vă putem promite că o să aveți parte de o masă savuroasă și rapidă, servită într-o ambianță mai mult decât plăcută.Aroma Autoservire, cel mai bun motiv să iei masa în oraș!

Aroma Autoservire e o alegere perfectă mai ales când vine vorba de un prânz rapid, gustos și sănătos. Propune variante de meniu care variază ca preț începând de la 7 lei ciorba sau dacă optezi pentru meniul de post, pârjoluțe de post, 8 lei. Dar, de fapt, puteți să comandați orice, preparatele sunt toate proaspete și delicioase!

Aroma Autoservire, cel mai bun motiv să iei masa în oraș!

 

 Bulevardul 9 Mai, vis a vis de telegondolă. Comenzi: 0742 121 299

Mai multe despre Aroma Autoservire AICI

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută