Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Exercițiu de sinceritate pentru îndrăgostiți de Valentine’s Day și Dragobete

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Exercițiu de sinceritate pentru îndrăgostiți de Valentine’s Day și Dragobete Share Exercițiu de sinceritate pentru îndrăgostiți de Valentine’s Day și Dragobete


Cel mai mare mall din România și cel mai vechi brand românesc de siropuri din fructe, și-au unit forțele pentru a afla care este gustul pe care românii îl asociază cel mai adesea cu iubirea.

Pentru că se spune că dragostea trece prin stomac, AFI Cotroceni a găsit o modalitate inedită de a celebra iubirea de Valentine`s Day și Dragobete.

În perioada 14 – 25 februarie, prin intermediul campaniei „Iubim dulce – acrișor”, AFI Cotroceni și siropurile Laurul îi îndeamnă pe clienții mall-ului la un exercițiu de sinceritate: să descrie gustul iubirii pe care o poartă prin asocierea ei cu aroma uneia dintre limonadele fructate pe care le oferă gratuit.

De Valentine’s Day și Dragobete, toată lumea folosește o abordare foarte romantică și idealizată a iubirii, însă noi ne-am propus ca anul acesta să spunem lucrurilor pe nume – anume că dragostea nu este doar dulce. Ea poate fi așa cum își dorește fiecare cuplu și tocmai de aceea le oferim clienților noștri posibilitatea de a descoperi gustul iubirii lor, cu ajutorul limonadelor cu fructe”, a declarat Amira Stănescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

AFI Cotroceni a pregătit mii de limonade aromate pentru clienții care vizitează standul amplasat în dreptul intrării principale a mall-ului bucureștean. Cel mai mare mall din România și cel mai longeviv brand românesc de siropuri din fructe fac, astfel, front comun pentru a afla care este gustul pe care românii îl asociază cel mai adesea cu iubirea.  Până acum, peste o mie de clienți au folosit arome de siropuri precum cele de trandafiri, fructe de pădure, căpșuni, mentă sau portocale pentru a descrie gustul relațiilor lor.

De asemenea, cei care trec pe la standul de limonade primesc din partea AFI Cotroceni și Laurul stickere cu citate ”dulci-acrișoare” despre dragoste

Standul de limonade care a împărtășit gustul dulce – acrișor al iubirii de Valentine`s Day îi așteaptă pe îndrăgostiți în AFI Cotroceni și de Dragobete, în intervalul 23 – 25 februarie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută