Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

City Life de București 16-22 februarie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Life de București 16-22 februarie 2018 Share City Life de București 16-22 februarie 2018


Pe 19 februarie celebrăm 142 de ani de la nașterea lui Constantin Brâncuși, moment prielnic pentru descoperirea expozițiilor ce pot fi vizitate în București în perioada următoare, inclusiv pentru vizionarea celor 14 lucrări ale marelui artist aflate la Muzeul Național de Artă al României, în „Sala Constantin Brâncuși” – redeschisă recent.

CONCERT: Mariza

Mariza, cântăreața portugheză de fado, revine la București pentru un concert ce va da startul turneului de promovare a noului material discografic pe care artista se pregătește să îl lanseze. Din 2001, de la succesul albumului de debut “Fado em Mim”, Mariza s-a transformat dintr-un fenomen local, cunoscut doar unui mic cerc de admiratori din Lisabona, într-unul dintre cei mai apreciați artiști de World Music. În afară de Amália Rodrigues, nicio cântăreață portugheză nu a avut parte de o carieră internațională așa triumfătoare, fiind aplaudată pe cele mai prestigioase scene din lume și primind nenumărate distincții internaționale. – sâmbătă, 17 februarie, de la ora 20, la Sala Palatului.

EXPOZIȚIE: AWS-Brâncuși he[ART]beat/ Ediția 3

Luni, 19 februarie, ora 19.00, în spațiul Qreator by IQOS este vernisajul expoziției de sculptură dedicată celebrării a 142 de ani de la nașterea marelui artist Constantin Brâncuși: Brâncuși he[ART]beat/ Ediția 3. Evenimenul este organizat de Art Walk Street (AWS) – asociație ce are misiunea de a promova arta și artiștii din România, iar expoziția cuprinde 19 sculpturi ale studenților de la UNArte și poate fi vizitată în perioada 19-26 februarie.

CONCERT: FiRMA și Lucia

Miercuri, 21 februarie, pe scena din Expirat va fi un spectaculos concert FiRMA, invitata lor specială fiind Lucia. Trupa FiRMA este considerată un pioner al rockului alternativ din România, în anul 2007 primind și recunoașterea internațională, fiind nominalizată și la premiile MTV – New Sounds of Europe și urcând pe scena MTV Europe Music Awards alături de artiști precum Foo Fighters sau Depeche Mode. – ora 21, bilete: 40 de lei.

PREMIERĂ: Paterson

Pe 16 februarie 2018 este premiera oficială în România a ultimului film al regizorului Jim Jarmusch. Cu premiera mondială pe 16 mai 2016 la Festivalul de Film de la Cannes, unde a concurat pentru Palme d’Or, „Paterson” este un film despre poezia ce răzbate discret din succesiunea liniștită a micilor triumfuri și înfrângeri cotidiene. Despre acest film, critica internațională a declarat că este o nouă capodoperă marca Jarmusch.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută