Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Tortelli Pasta Bar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tortelli Pasta Bar Share Tortelli Pasta Bar


All About Pasta

Ne mai rămân doar vreo 2 săptămâni din februarie până primim mărțișoare și ne uităm prin copaci după floricele – asta dacă nu avem vreo supriză de la vreme.
Dar fiind ultimile zile de iarnă, înseamnă că mai avem doar puțin până când Tortelli își va schimba meniul, punând în atenția noastră specialitățile primăvăratice. Până atunci, ne mai rămâne să încercăm un preparat din selecția de iarnă: Pansotti Quatro Formaggi. E o opțiune deosebit de bună pentru cei care preferă alimentația lipsită de carne dar gustoasă. Pastele de tip Pansotii de la Tortelli sunt prezentate într-o formă triunghiulară și sunt umplute cu patru feluri de brânzeturi: Gorgonzola, Ricotta, Mozarella și Parmezan. Și pentru că niciodată nu poți avea destulă brânză, o porție de Pansotii vine îmbrăcată într-un sos extrem de cremos, care evidențiază și mai bine textura pastelor. Ca aperitiv vă recomandăm un pahar de Prosecco, după care musai escaladați la un Chianti – sau câte vreți, noi nu judecăm. Evident, nu ne putem abține nici de la ceva dulce, chiar dacă porțiile de paste handmade de la Tortelii sunt destul de generoase, așa că ne luăm și un Tiramisu făcut in house ca să ne răsfățăm. E the cherry on top, dacă putem spune așa.
Meniul de primăvară vine cu pași repezi, dar profitați de zilele acestea și bucurați-vă de specilitățile de iarnă. P.S., dacă nu aveți timp să ședeți la masă, să știți că vă puteți comanda pastele prin HipMenu sau în varianta to go, cu ridicare de la locație. Poftă mare!

str. Virgil Fulicea nr.2
0753 889 880 (To go only)
www.facebook.com/TortelliPastaBar 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută