Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

SADDO | Sketchy @ White Cuib

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii SADDO | Sketchy @ White Cuib Share SADDO | Sketchy @ White Cuib


Expoziția de față face parte din Edge Design Talks și prezintă o selecție de schițe pentru ilustrații, picturi, murale, toate adunate de-a lungul ultimilor cinci ani. Pe lângă materialele expuse, participanții pot asista la trei talk-uri despre metoda mea de lucru, influențe și importanța schiţelor în procesul de creație a artistului. „De mai mulți ani m-am gândit să îmi expun schițele, pentru că în anumite cazuri sunt chiar mai proaspete decât lucrarea finală, iar alteori încerc să le fac mai detaliat și mai bine construite, putând fi astfel considerate lucrări de sine stătătoare. Acum am considerat că e momentul potrivit pentru a încerca să ofer un insight posibil interesant într-o zonă mai ascunsă a procesului de creație“, SADDO.
Sketchy este doar unul din momentele pregătite în cadrul conferinței Edge Design Talks, ocazie în care putem afla mai multe despre lumea designului românesc și internațional. Puteți afla mai multe despre eveniment direct de la sursă, prin interviul acorded de Andrei Pastuhov redacției noastre.

16-18 februarie
White Cuib
www.facebook.com/edge.school.for.applied.arts 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută