Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Liquor Store Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Liquor Store Cluj Share Liquor Store Cluj


Sau raiul spirtuaselor

Nimic nu se compară cu serile acelea nebune, cu petreceri neplanificate, care încep cu doi-trei prieteni veniți în vizită, care-și mai cheamă alți doi-trei amici, și uite-așa te trezești gazda unui ditamai chef. În aceste situații, musai trebuie să dai o fugă la Liquor Store, un loc de unde să poți cumpăra la orice oră din zi sau din noapte băuturile tale alcoolice sau non-alcoolice preferate. Un magazin care îți oferă cea mai largă, diversă și completă gamă de băuturi la cele mai mici prețuri din oraș!
Magazinele Liquor Store din Cluj-Napoca îți oferă, pe departe, cea mai diversă gamă de băuturi alcoolice și non-alcoolice de pe piață, chiar la prețuri foarte bune. Produsele lor sunt achiziționate prin LS International, motiv pentru care o sesiune de shopping la ei nu-ți fac chiar gaură-n portofel – o veste extrem de bună pentru studenții care se bucură de un magazin fix în campus. Treci pe la ei cu încredere chiar dacă nu știi nimic despre alcool sau n-ai idee ce vrei să bei, personalul îți poate face o grămadă de recomandări pentru diferite ocazii (onomastici, nunți, botezuri sau alte evenimente care cer puțină distracție). Regăsim peste 2000 de produse, de la vinuri la beri, vodcă, tequila, gin și alte minunății, plus oferte speciale de care trebuie să profitați la ocazii.

www.facebook.com/liquorstorecluj  

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută