Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Importanți sunt oamenii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Importanți sunt oamenii Share Importanți sunt oamenii


Provocările de zi cu zi sunt cele care scot ce e mai bun din noi sau dimpotrivă, ce nu e tocmai echilibrat sau mai are nevoie de lucru înainte de a fi prezentat în public. Mereu mă gândesc la faptul că e important să oferim celor din jur cea mai bună varianta a noastră. Ne iese întodeauna? Nu chiar însă măcar efortul pe care îl depunem să poată fi apreciat.

În ultima perioadă, întâlnind oameni diferiți în contexte din ce în ce mai diverse, am avut ocazia să experimentez și să văd dacă starea mea pozitivă poate fi replicată de fiecare dată fără interferențe și fără să mă prefac. Cred că am reușit deși nu pot garanta asta pentru că percepția oamenilor e diferită și în funcție de cum aleg ei să fie sau să înregistreze informația. Am spus deseori că ceea ce prezinți celorlalți se întoarce către tine așadar, de preferat să fie numai energie benefică. Însă la un moment dat, în transferul pe care îl facem, controlul nu mai e de partea noastră. E în grija celuilalt. Nu e o pasare de responsabilitate ci doar o realitate pe care o trăim zilnic.

De aceea, ori de câte ori mă întâlnesc cu ai mei colegi și vorbim despre AFTERHILLS îmi dau seama că am în jurul meu oameni pe aceeași lungime de undă care înțeleg că scopul nostru final este de a crea o atmosfera idilică și de a demonstra că poți trăi la intensitate maximă ceea ce visezi. Abia aștept să vă prezentăm noi informații despre ce am construit în ultima lună pentru festival așadar, stai cu ochii pe noi pentru că avem vești mari! 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută