Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free in Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Cluj Share Free in Cluj


Cinema Cafe

Free in Cluj
Doamna T vă invită la Cinema Cafe! În fiecare marți de la ora 20.30 cea mai chic cafenea din Cluj va proiecta câte un episod din seria „Hercule Poirot, detective manifique”, așa că dacă vreți să aflați prin ce peripeții mai trece acest personaj, ne vedem la Doamna T!

Spectacol Folcloric de Dragobete

Free in Cluj
Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, ne invită duminică, 18 februarie 2018, la spectacolul folcloric de Dragobete ce va avea loc la CCS.

5 Years of Bowties

Free in Cluj
Se fac 5 ani de când Otilia Adam s-a plimbat pentru prima dată cu o cutie de papioane prin localuri – și de aici a pornit o întreagă aventură ce se celebrează pe 17 februarie în Le Général.

The Cremaster Cycle

Free in Cluj
Proiecție de film în primul cinema din Transilvania? Ne băgăm! Seara de duminică la Urania e rezervată pentru proiecțiile seriei The Cremaster Cycle creată de Matthew Barney.

Târgul de Turism Touristica

Free in Cluj
Târgul de Turism Touristica, eveniment cu tradiție în industria turism, revine la VIVO! Cluj-Napoca pe 16-18 februarie 2018 ca să-ți arate unde-s cele mai bune locuri în care poți merge în concediu. Vizitatorii sunt întâmpinați de profesioniști pentru a-și alege destinațiile.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută