Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Dragostea cea de toate zilele

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dragostea cea de toate zilele Share Dragostea cea de toate zilele


Am o prietenă care se căsătorește în vara și e stresată rău. Își pregătește singură nunta; adică, viitorul soț contribuie și el cât poate, dar dacă o întrebi pe ea, el de fapt nu face nimic. Pentru mine, momentele ei în care se panichează sunt absolut delicioase, pentru că eu nu am fost niciodată pusă în situația în care să trebuiască să analizez piața de invitații de nuntă sau să presupun cât de scumpi vor fi trandafirii în vară.
Fiind în februarie, luna în care avem 2 zile dedicate iubirii, pe 14 și pe 24, firește că am întrebat-o ce planuri are. Ne beam cafeaua împreună și, la momentul respectiv, părea un subiect de conversație bun. Întrebarea mea a dus la un monolog adresat de vreo 30 de minute în care am aflat cât de umflate sunt prețurile pentru rochiile de mireasă, cât de multe pretenții poate avea un preot și că prea mulți oameni își dau cu părerea dar nu fac nimic să ajute procesul de organizare. Deci luna dragostei va trece pe lângă ea ca Prâslea prin grădină.
Nici nu știu dacă așteptările de „zilele iubirii” sunt pe bune sau ni s-au creat prin diverse canale și supermarketuri pline de inimioare. Cuplurile pe care le cunosc eu nu fac mare lucru în zilele respective, cel mult apare un buchet de flori sau niște ciocolată pe masă. Totuși, zilele astea iubirea-i peste tot, nu scapi de ea nici cu AdBlock, așa că mă-ntreb: pentru cine-i iubirea asta?

Cătălina Mătăsaru

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută