Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Ce să porți în această primăvară, ca să ai ținute de ‘Bravo, ai stil’?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce să porți în această primăvară, ca să ai ținute de ‘Bravo, ai stil’? Share Ce să porți în această primăvară, ca să ai ținute de ‘Bravo, ai stil’?


Una din întrebările care se află pe buzele tuturor femeilor odată cu venirea primăverii e: Ce se poartă în acest sezon?

Fusta este, cu siguranță, o piesă vestimentară cheie care te va scoate din anonimat în lunile de primăvară. Stiliștii recomandă fustele mini în combinație cu cizmele extrem de lungi care acoperă tot piciorul și fustele cu pene sau franjuri, care pot fi purtate cu un pulover casual și o pereche de teniși sau cu un top strălucitor și o pereche de sandale din mătase.

Una din provocările acestui sezon e integrarea în ținute de zi a materialelor transparente, a pieselor vestimentare cu sclipici, paiete sau accente metalizate. Dacă știi cum să le combini, pot fi purtate în orice mediu, chiar și la birou.

Primăvara aceasta ai voie să mixezi bulinele cu dungile în aceeași ținută, singura regulă e ca aceastea să fie în aceleași nuanțe.

În materie de genți, înlocuiește clasicele clutch-uri cu o borsetă prinsă în talie și caută gențile structurale, cu forme geometrice.

Dacă îți plac mult de tot culorile, dar nu te poți hotărî la una singură, atunci poartă-le pe toate, în ținute curcubeu, primăvara aceasta e permis. La fel de drăguțe precum o înghețată, culorile pastelate rămân în tendințe și în primăvara aceasta.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută