Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Best lunch in town

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Best lunch in town Share Best lunch in town


Da, micul dejun e cea mai importantă masă a zilei. Dar de prânz ce facem? E o masă destul de ignorată, mai ales dacă faci un mini-chestionar și descoperi că prânzul are loc la ore diferite pentru unii, în funcție de program. De cele mai multe ori e luat pe fugă, în momentele în care prinzi o pauză la birou sau chiar nu-ți mai poți ignora stomacul și e compus din ronțăieli care se pot consuma când lucrezi. Totuși, unde mergem când vrem un prânz decent? Ce bine că ne-ați întrebat, v-am făcut mai jos o listă!

Souper

Best lunch in town
Știți ce-i fain la Souper? Faptul că poți lua un prânz liniștit chiar și to go. Locațiilor lor nu-s destul de mari, dar în același timp rar se întâmplă să nu ai loc să-ți savurezi mâncarea dacă timpul îți permite. Our go to meal: supă cremă de linte roșie la care adăugăm un sandviș sau o salată (depinde de cât am mâncat în săptămâna respectivă).
www.facebook.com/s0uper 

Nomad GastroPub

Best lunch in town
Nomazii îți oferă un meniu special plin cu preparate perfecte pentru masa de prânz, cu supe, dish-uri light sau consistente sau chiar și desert. Încercați pulpele de pui marinate cu sos picant de arahide și orez Basmati cu lapte de cocos – și suntem siguri că n-o să mai luați prânzul pe fugă prea curând. Încheiați prânzul cu o porție de Churros, pentru că trebuie și ceva dulce.
www.facebook.com/NomadGastropub 

Deutsches Haus

Best lunch in town
Atenție, aici se mănâncă bine. Noi preferăm să trecem pe la Deutsches Haus la prânz, pentru că porțiile lor sunt destul de consistente și ne luăm destulă energie pentru întreaga zi. Cât despre ce mâncăm, mergeți la sigur cu un snițel sau o porție de gulaș de vită cu cartofi sau dacă sunteți mai aventuroși încercați ciolanul cu varză bavareză – eventual la 2 persoane, e destul de mare porția.
www.facebook.com/DeutschesHausPlopilor 

Fabrica de Bere Ursus

Best lunch in town
La Fabrica de bere ne răsfățăm tot timupl cu niște sandwichuri enorme de nota 10, atunci când vrem un prânz rapid, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă limitați la el. Încercați un piept de pui în crusta, umplut cu brânză brie, servit cu fasole verde, fasole rosie, porumb baby, alune de padure prăjite, usturoi și sos de lamâie cu tarhon dacă vreți un prânz mai fancy.
www.facebook.com/fabricadebereursus

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută