Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

5 locuri să te distrezi în acest weekend prin București

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 locuri să te distrezi în acest weekend prin București Share 5 locuri să te distrezi în acest weekend prin București


A venit weekendul și fiecare dintre noi ne gândim pe unde mergem să ne distrăm. Locurile sunt multe și faine și noi știm cât de greu e uneori să alegi unde să te distrezi! Venim cu 5 propuneri pentru weekendul asta:

1. Azi de la ora 21:00 la Tunes Pub, avem Loud and Proud-Karaoke Weekend Party-Ridicăm volumul, desfacem sticlele și petrecem pană dimineață cu toată gașca. Intrarea este liberă și ai super oferte de grup, plus că se lasă garantat cu filmări LEGENDARE!

2.  În Hard Rock, tot azi, pe la 22:30, băieții de la The Mono Jacks vin în concert, pentru prima dată în această locație. Biletele costă 39 de lei! Îți recomandăm să rezervi o masă.

3. Sâmbătă la Club Eden de la 22:00 îi avem pe Soundopamine / Nopame / Prichindel / Filipp care încing atmosfera până în zori!

4. La Berăria H, Damian Drăghici & Brothers, vin să ne cânte live cel mai nou hit, “Trandafire”, dar și “Domnișoară, Domnișoară (În stație la Lizeanu)”, “Se mărită Mona mea”, “Cenușăreaso”, “Șaraiman” și multe alte cântece care te vor ține în picioare toată seara! Biletul costă 60 de lei!

5. Duminică, 18 Februarie, avem Farfarello feat. Țăndărică și Ioji Kappl de la ora 19:00 la Berăria H. Bilete 25 de lei

Acestea fiind spuse, îți dorim distracție maximă !

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută