Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Prezentare magazinele JANETTE

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Prezentare magazinele JANETTE Share Prezentare magazinele JANETTE


Magazinele de bijuterii Janette vin în întâmpinarea celor mai alese preferințe ale doamnelor și domnișoarelor, cuprinzând toată gama de bijuterii din argint simplu, rodiat sau cu detalii vintage; colecții de bijuterii cu pietre semiprețioase lucrate manual de către artizanii thailandezi, modele unicat din argint brodat cu pietre de la cele mai delicate forme fațetate până la finisaje supradimensionate caboșon sau briliant. Accente antichizate cu gravuri artistice, forme simple geometrice – moderne sau inspirate din frumusețea naturii reinterpretând cunoscutele stiluri: victorian, retro, etnic-tribale cu influențe din diferite culturi ale marilor centre prelucrătoare de argint și pietre prețioase cum ar fi Thailanda, Maroc, Turcia, Italia.

Colecții deosebite de bijuterii personalizate fiecărui sezon în parte, astfel încât fiecare femeie își va găsi la JANETTE bijuteria care o inspiră și o reprezintă la un eveniment de marcă sau în fiecare zi. În același timp, orice persoană care caută cadoul special, îl va găsi repede și pe măsura așteptărilor cu ajutorul recomandărilor echipei noastre din fiecare magazin. Pentru momente unice cum sunt zilele onomastice, aniversări, sărbătorile și oricare zi în care ne dorim să declanșăm bucurie, darurile trebuie să fie pe măsură, să transmită emoții și încântare!

Un loc special îl ocupă și categoria de accesorii și bijuterii pentru frumoasele mirese cu design-uri delicate, elegante, împodobite cu perle albe sau nuanțe nude, ivory, cream, rose sau albastru ciel; sau pietre fațetate cu străluciri diamantate, forme delicate și naturale de sidefuri. Accesorii și diademe deosebite pentru aranjamentele hair-stilistice, decorate cu perle, ștrasuri și cristale, lucrate în detaliu cu sclipiri strălucitoare și nuanțe calde, create să accentueze frumusețea și unicitatea fiecărei mirese. Acea zi din viața ta pe care ai visat-o dintotdeauna și ai desenat-o într-un cadru de poveste, merită toată atenția!

Evenimentelor importante la care vei purta ținute elegante și prețioase le este dedicată colecția de coliere statement, elegante cu pietre și cristale, seturi de bijuterii cu modele clasice rafinate sau creații îndrăznețe, moderne și personalizate concepute să accentueze tematici specifice sau non-conformiste.  Toate acestea înseamnă pasiune pentru frumos și pentru stilul care te definește.

Vă invităm în oricare din magazinele JANETTE din: Iulius Mall,  Shopping City Suceava, Centrul Comercial Zimbru sau magazinul online: www.janette.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută