Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Cros pentru școli 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cros pentru școli 2018 Share Cros pentru școli 2018


Găsește-ți superputerea! Fie că alegi să conturezi în cuvinte o idee despre cum poți aduce nuanțe proaspete mediului educațional, fie că ai superputerea de a transforma inițiativa și altruismul ca făcând parte din normalitate, nu-ți lăsa superputerea în stare latentă. Dacă ai o idee despre cum poți schimba mediul educațional, trimite un mail sau înscrie proiectul online. Find your superpower!

Noutatea lui 2018: Anul acesta, Cros pentru școli va avea o a 5-a cursă: „Cursa deghizată” (1,2 km). E cursa în care orice ieșean își poate scoate la iveală superputerea și poate lua înfățișarea oricărui supererou, fie el autohton, Marvel sau poate chiar o variantă mai nonconformistă. Find you superpower! Tu ești cel ce poate schimba mentalitatea și poți decide în ce fel de oraș vrei să trăiești. Amplifică-ți superputerile și transformă inițiativa și altruismul în normalitatea de zi cu zi. Devino supereroul educației și nimicește răufăcătorii care pun piedică dezvoltării: situația financiară, mediul potrivnic, comoditatea, gândirea negativă, lipsa accesului la informație. Găsește-ți superputerea, fie că alegi să alergi ca supererou deghizat în cetățean, la cursele clasice (1,2 km, 2,8 km, 5,6 km sau 8,4 km) sau alegi să îți dezvălui adevărata identitate de supererou și să te înscrii la Cursa Deghizată.

Cum se va desfășura CROS PENTRU ȘCOLI ediția 2018

Înscriere alergători (01 februarie 2018-27 aprilie 2018)

Înscriere susținători (01 februarie 2018-19 mai 2018)

Cros pentru școli 2018

19 Mai, Stadionul Emil Alexandrescu

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută