Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Trendul de frumusețe al anului 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Trendul de frumusețe al anului 2018 Share Trendul de frumusețe al anului 2018


Trendul de frumusețe al anului 2018 nu se referă nici la coafuri la modă, nici la tendințe în make-up. Ci la faptul că trebuie să îți iubești corpul și pielea! Din ce în ce mai multe campanii media, ale influencerilor sau ale designerilor se concentrează pe diverisitatea frumuseții feminine, în toate formele și culorile, în toate dimensiunile și măsurile. Ideea de corp perfect pierde teren în față ideii de femeie reală, adevărată, autentică, cu probleme la fel de veritabile. Trendul de frumusețe al anului 2018 este celebrarea frumuseții naturale, fără Photoshop.

Trendul de frumusețe al anului 2018

O femeie folosește în medie 12 produse de înfrumusețare pe zi. Însă, pentru a evita ingredientele nesănătoase sau dăunătoare, alergiile sau pur și simplu agresarea tenului cu prea multe produse, este indicat să iei uneori o pauză.

Trendul de frumusețe al anului 2018

Când vorbim despre trucuri pentru un aspect mai sănătos al pielii ne referim la o cură de reîmprospătare a rutinei zilnice de frumusețe. O cură de 30 de zile de detox pentru ten îți va aduce numeroase avantaje, la care nici nu te aștepți!

Restabilește-ți rutina zilnică cu doar câteva trucuri pentru un aspect mai sănătos al pielii:

  1. Renunță la produsele expirate! Pentru a păstra această ordine, cea mai bună sugestie este să renunți la produsele pe care le-ai desfăcut de mai mult timp.
  2. Asigură-te că produsele tale nu conțin ingrediente toxice! Cel mai bine este să citești integral eticheta, să afli care sunt ingredientele toxice din produsele cosmetice și să le eviți pe cât de mult posibil.
  3. Evită produsele pe bază de parfum! Unul dintre cele câteva trucuri pentru un aspect mai sănătos al pielii este evitarea alergiilor. Produsele pe bază de parfum pot cauza reacții alergice, iritații sau dermatite, mai ales atunci când ai tenul sensibil.
  4. Locul pe care îți așezi fața în timpul somnului este foarte important! Din moment ce vei petrece opt ore cu fața așezată într-un loc este foarte important ca pielea să se simtă bine. Înlocuiește fața de pernă din bumbac cu una de mătase, pentru a reduce durerile de cap și pentru a minimaliza și încetini apariția ridurilor.
  5. Tratează-ți buzele exfoliate în mod natural! Apelează la o periuță nouă de dinți, cu care să le exfoliezi ușor. Apoi bea mai multă apă și consumă mai multe legume proaspete pentru o hidratare naturală.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută