Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Recomandarea Zile și Nopți | Ivan Pescar & Scrumbia Bar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandarea Zile și Nopți | Ivan Pescar & Scrumbia Bar Share Recomandarea Zile și Nopți | Ivan Pescar & Scrumbia Bar


Ivan Pescar & Scrumbia Bar, Uranus 150

Încurajați de experiența din Tulcea, proprietarii au decis cea mai importantă mișcare, respectiv deschiderea restaurantului Ivan Pescar & Scrumbia Bar în București.

Motivul a fost simplu – după 2 ani de funcționare, restaurantul a primit ,pe baza opiniilor consumatorilor publicate în TripAdvisor, distincția Certificate of Excellence 2017.

Bucătăria este una ce respectă cu sfințenie rețetele tradiționale din Delta Dunării, fără feluri fusion, iar toate preparatele sunt gătite domol de bucătărese lipovence.

Peștele vine din Delta Dunării și Marea Neagră, iar vinurile din Dobrogea, dar și din alte regiuni. Restaurant & fish bar. Pe scurt, în afară de chestiile arhicunoscute, pregătiți-vă papilele pentru crap pe varză, pălămidă, zărgan sau bacalea la grătar, sărmăluțe din somn și știucă.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută