Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Hello Bacău

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Hello Bacău Share Hello Bacău


 Proptit într-o bere fiind, m-a străfulgerat un gând năpraznic… Dacă apuc să văd şi eu în viaţa asta centura Bacăului ?! Mi-e teamă să mă gândesc că aş putea ajunge la Braşov într-o oră jumate, pe autostradă! Să mai spun de Insula de Agrement?! Ce vis frumos… Am mai desfăcut o bere şi am revenit cu picioarele pe pământ.

Hello Bacău

 La Teatrul Bacoia văd anunţată o premieră, “Uciderea lui Gonzago”… Mai sap puţin în program şi găsesc numai drame, toate cu titluri ucigaşe, criminale, etc… “Omul care văzut moartea” este un alt titlu… Unde-s comediile ? Înţeleg că Bacăul este un oraş bacovian, dar totuşi ?!

Hello Bacău

 Revenind la lucrurile frumoase, zilele astea puteţi admira expoziţia de fotografie “Parada obiceiurilor Populare”, pe Calea Mărăşeşti Nr. 7. De asemenea, Asociaţia Pasionaţilor de Fotografie organizează în zilele de 17-18 Martie 2018, primul workshop de fotografie de balet din Bacău. La “manşă”, Akira Enzeru, “îmblânzitorul de balerine”. Bineînţelesm contăm pe prezenţa unui model de la Teatrul Naţional Bucureşti. Detalii găsiţi pe grupul nostru de pe Facebook “Bacău – Pasionaţi de Fotografie”.

Hello Bacău

 Aceste fiind zise, acompaniat de binecunoscutul zgomot “tzzz – ţşşşşşşşşşş”, vă urez o săptămână mirobolantă, şi nu uitaţi “Nu da cu piatra-n geam, că nu e bicicleta ta!”

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută