Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Certitudinea unui diagnostic corect și complet

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Certitudinea unui diagnostic corect și complet Share Certitudinea unui diagnostic corect și complet


Îmi place să mă implic, să fiu util celor din jur, să mă bucur de importanta activității mele și impactul acesteia asupra societății. Recunoașterea mea și a activității mele am putut să le obțin abia ca director al Central Clinic Bacău. Aici am reușit, împreună cu echipa pe care o conduc, prin serviciile de care au nevoie pacienții noștri să fim utili celor din jur, iar activitatea noastră să fie importantă pentru societate și recunoscută pe plan local. 

Dacă îți dorești să lucrezi într-o clinică, Central Clinic este cea care te face să simți că aportul tău este important.

Implicare, dezvoltare profesională, cât de important este ajutorul tău în actul medical, satisfacția de a fi lider în domeniu, carieră de succes sunt termeni pe care îi întâlnești des în discuțiile de zi cu zi, în Central Clinic.

Certitudinea unui diagnostic corect și complet

Ne străduim să oferim servicii tot mai bune și mai accesibile unei categorii crescânde de clienți instituționali sau persoane fizice.

Profesioniști cu experientă în domeniu și tehnologia de ultimă generație asigură confortul pacienților, certitudinea unui diagnostic corect și complet, acoperind o gama largă de patologii complexe.

Investițiile în aparatură modernă și performanță, lărgirea constantă a ariei de acoperire a serviciilor medicale sunt destinate să satisfacă din toate punctele de vedere pacienții care apelează la Central Clinic în Bacău, Piatra Neamț sau în Roman.

“SĂNĂTATEA este o stare pe deplin favorabilă atât fizic, mintal cât și social și nu doar absența bolilor sau a infirmitatilor”

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută