Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Winter App – Aplicația pentru orice schior

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Winter App – Aplicația pentru orice schior Share Winter App – Aplicația pentru orice schior


Ediția cu numărul 5 Winter Tour promite super distracție celor care aleg să-și petreacă un weekend la ski pe o pârtie din România. Dar despre tour v-am tot povestit, acum am vrea să discutăm puțin despre app-ul pe care încă nu l-ai instalat, dar sigur o vei face până la finalul articolului. Winter App e singura aplicație de skitrack gratuită făcută pe la noi. Ski Trackerul te ajută să monitorizezi durata, distanța, viteza și altele. După ce ți-ai făcut de cap pe pârtie, toate turele tale vor fi trasate și te poți lăuda cu performanța ta la berea de seară cu amicii. În plus, km schiați pe care-i aduni te pot ajuta să câștigi ultima generație de schiuri cu microcip Supershape i.Magnum de la Head.
Dar aplicația nu ține doar numărătoarea kilometrilor. Ai 3 radiouri pe care le poți asculta în timp ce schiezi și te ajută chiar și în situații de urgență prin facilitarea apelului către Salvamont. Și dacă aveai impresia că asta-i tot, te înșeli. Cu Winter App știi exact unde să-i găsești pe cei de la Winter Tour și te lasă să te înscrii în concursuri – cele pe lângă cele „ascunse” în aplicație care se lasă cu premii mișto rău.
Ce să mai, o aplicație care face de toate și trebuie să ți-o descarci sezonul ăsta!

www.wintertour.ro 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.