Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Tortelli Pasta Bar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tortelli Pasta Bar Share Tortelli Pasta Bar


Hai să vă prezentăm un scenariu. Vi se face foame, sau chiar poftă să mâncați ceva bun și decideți să mergeți în oraș. În cazul ăsta mergeți direct la Tortelli, singurul pasta bar din oraș și locul în care pastele-s făcute de la început și până la final în bucătăria lor.

În perioada asta ne putem bucura de specialitățile din winter menu, făcute exclusiv din ingrediente proaspete de sezon. Noi vă recomandăm o porție de Caramelle con Carne, un dish delicios și perfect pentru cei care-și doresc o masă mai sățioasă și cu proteine. Pastele colorate sunt umplute cu carne de porc și îmbracate cu un sos din muștar, ce dă o tentă ușor acrișoară preparatului. Interesant e că secretul acestui preparat se descoperă treptat: mai întâi sosul face cunoștință cu papilele, apoi descoperiți textura aluatului de paste și la final carnea ușor condimentată completează perfect dish-ul. Dar până vă vine mâncarea, comandați un pahar de Prosecco, știți voi, să vi se deschidă puțin apetitul, după care treceți la ceva roșu, un Cabernet Sauvignon sau un pahar de Merlot și masa e completă.

Desigur, sunt o mulțime de alte preparate care vă pot face cu ochiul la Tortelli. Pentru ceva mult mai light vă zicem că trebuie să încercați noile pasta salads, cu pui sau cu ton, sau ceva din selecția de „classic pasta”, ce prezintă rețete clasice italienești reinterpretate în stilul Tortelli. Dacă nu ai fost încă pe la singurul pasta bar din oraș, e cazul să le faci o vizită. Go get your pasta!

str. Virgil Fulicea nr.2
0753 889 880 (To go only)
www.facebook.com/TortelliPastaBar 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută