Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

O’Peter’s Irish Pub

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii O’Peter’s Irish Pub Share O’Peter’s Irish Pub


Barurile din centru sunt cele mai convenabile, trebuie să recunoaștem. Dar asta nu înseamnă că nu-s și mișto. Dacă vrei să faci bar hopping prin centrul Clujului, va trebui să-ți aloci ore bune să le poți vizita pe toate. Dar noi îți zicem că dacă vrei să bei într-o seară, mai degrabă mergi direct la țintă: O’Peter’s Irish Pub. Conceptul irlandez nu e doar pe hârtie ci face parte din decor, din ambianță și muzică și, evident, din meniu.
O’Peter’s Irish Pub e o pată de verde smarald în inima Clujului și dacă încă nu ți-ai petrecut nicio noapte încețoșată pe la ei, nu știi ce pierzi. Pe seară localul e mai tot timpul plin pentru că deja și-a format o clientelă destul de fidelă, dar asta nu înseamnă că cei neinițiați nu sunt bineveniți, chiar din contră. Poți să petreci câteva ore pe la ei și ai să-ți dai seama dacă te-ai simți ca acasă într-un local din Dublin, mai ales dacă le încerci și dish-urile din bucătăria irlandeză (sau, mă rog, măcar alea care-s îndrăgite și pe acolo, că n-o să stăm să căutăm exact de unde vine „fish and chips-ul”). Meniul lor e destul de (adică foarte) consistent, făcut să mulțumească până și acel amic pretențios căuria nu-i convine aproape nimic. Du-l la O’Peter’s, dacă nici acolo nu e fericit, atunci nu-l mai chema veci în oraș.

Încearcă @ O’Peter’s Irish Pub
First thing’s first, hai să vorbim mai întâi de mâncare, pentru că sigur n-ai să te poți abține. Dacă scopul principal e să bei, atunci merge să îți iei o porție de Potato Skins cu chilli și sos de usturoi, să meargă mai bine. Cât despre băutură, ai înțeles că e un pub irlandez, nu? Evident îți vei lua un Pepsi (glumim, deși probabil și el are ceva alcool).
Strada Vasile Goldiș Nr. 4
0726 738 377
www.facebook.com/opetersirishpub 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.