Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Liquor Store Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Liquor Store Cluj Share Liquor Store Cluj


The best reason to drink

De fiecare dată când intrăm în Liquor Store avem nevoie de un moment să ne reculegem. E aproape poetic să vezi atâtea băuturi afișate într-un singur loc, iar dacă ai intrat vreodată pe la ei cu ceva specific în minte, probabil a fost nevoie de o luptă cu sine de proporții să nu ieși cu ceva în plus.
Magazinele Liquor Store din Cluj-Napoca îți oferă cam cea mai diversă gamă de băuturi alcoolice și non-alcoolice de pe piață, chiar la prețuri foarte bune. Produsele lor sunt achiziționate prin LS International, motiv pentru care o sesiune de shopping la ei nu-ți fac chiar gaură-n portofel – oveste extrem de bună pentru studenții care se bucură de un magazin fix în campus. Treci pe la ei cu încredere chiar dacî nu știi nimic despre alcool sau n-ai idee ce vrei să bei, personalul îți poate face o grămadă de recomandări pentru diferite ocazii (onomastici, nunți, botezuri sau alte evenimente care cer puțină distracție). Regăsim peste 2000 de produse, de la vinuri la beri, vodcă, tequila, gin și alte minunății, plus oferte speciale de care trebuie să profitați la ocazii. Bottoms up!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.