Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Interviu cu Eli Lăslean, creator de modă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Interviu cu Eli Lăslean, creator de modă Share Interviu cu Eli Lăslean, creator de modă


La sfârșitul lunii ianuarie, a avut loc cea de-a doua ediție a Târgului de Nunți de la Palatul Brukenthal din Avrig. Acolo am întâlnit-o pe Eli Lăslean, creator de modă, care și-a prezentat cea mai nouă colecție de rochii de mireasă. Am stat de vorbă cu ea despre nunți, trenduri, vise, palate, dar și despre rochiile pe care le creează special pentru Prima Doamnă o României, Carmen Iohannis.

 

V-ați prezentat cea mai nouă colecție de rochii de mireasă într-o locație de vis, Palatul Brukenthal. Cum ați descrie întreaga experiență?

A fost ca o atingere diafană, întâlnirea cu poezia locului încărcat de istorie și tradiții autentice, prietenia și ospitalitatea gazdelor noastre care sunt o bucurie pentru oricine face un popas la Palatul Brukenthal din Avrig.

Care sunt stilurile de rochie cele mai căutate în acest sezon?

Multe mirese se visează în rochia prințesă, rochia cu corset și fustă foarte largă și voluminoasă, spumoasă. Aceasta ar fi o opțiune. La fel de căutate sunt și rochiile tip sirenă, rochia de mireasă care pune în valoare silueta perfectă a miresei, în cazul în care o are. Majoritatea își doresc rochia din dantelă, cu aplicații de mărgele, pietre, cristale.

Multe femei ”vânează” la târgurile de nunți rochia de mireasă perfectă. Ce sfaturi aveți pentru ele?

Unul dintre sfaturile pe care le ofer cu mult drag este să ținem seama ÎNTOTDEUNA de silueta pe care o avem atunci când alegem rochia visurilor. E foarte, foarte important acest lucru! Majoritatea fetelor se lasă seduse de siluetele photoshopate ale manechinelor care fac reclamă rochiilor de mireasă în special și își doresc să arate ca acestea. E practic imposibil atunci când tu ai 1.60 metri să arăți ca cea din poza de reclamă! Ofer și consultanță pe această temă, pentru doritoare.

Printre multele femei care vă poartă creațiile vestimentare se numără și Carmen Iohannis. Cum decurge colaborarea cu Prima Doamnă a României?

Excelent! Doamna Carmen Iohannis e o persoană deosebit de placută, o femeie foarte frumoasă, cu o siluetă de invidiat, o personalitate puternică, cu gusturi rafinate. Ce-aș mai putea să spun? Sunt fericită că m-a ales să-i fac ținutele și mă străduiesc ca fiecare apariție oficială a Primei noastre Doamne să fie aplaudată.

De unde pot fi achiziționate creațiile dumneavoastră?

Avem două showroom-uri, în Arad și București, unde ne primim cu drag clientele și ne bucurăm mult când reușim să le facem fericite. Și asta se întâmplă de obicei la noi! Avem și un site www.ellis-luxury.ro și pagini de facebook: Rochii ELLIS Luxury și ELLIS by Eli Laslean.

Interviu realizat de Răzvan Sădean

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.