Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

FREE SIBIU

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii FREE SIBIU Share FREE SIBIU


IMPORTANȚA CONSUMULUI DE LACTATE. EDUCAȚIE

Elevi de la șase școli din Sibiu desfășoară în această perioadă, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu, activități educative gratuite ce urmăresc conștientizarea preșcolarilor și a elevilor asupra unei alimentații sănătoase, bazate pe lapte și produse lactate.

TRADIȚIE

Biblioteca Orășenească Avrig organizează constant șezători tradiționale, cu invitați din țară, la care accesul oricui este gratuit și binevenit.

TEHNOLOGIE

Raportează orice problemă vezi în Sibiu, sau ce te nemulțumește, folosind gratuit aplicația aplicația Sibiu City App, lansată alături de Primăria Sibiu.

VOLUNTARIAT

Asociația ”Prietenii Mocăniției” vizează să redea gloria de odinioară a mocăniței Sibiu-Agnita și pot face asta cu ajutorul voluntarilor dispuși să-i ajute.

ESENȚIAL Colecţiile Muzeului Național Brukenthal sunt reprezentative pentru colecţia completă de medalii dedicate lui Martin Luther şi Reformei

Casa Teutsch este gazdă a expoziției ”CREDO UNAM ESSE ECCLESIAM Medalii ale Reformei”, din colecţia Muzeului Naţional Brukenthal. Evenimentul reliefează popularitatea de care s-au bucurat tocmai medaliile ca şi mijlocitor al convingerilor religioase de-a lungul mai multor secole

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.