Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free in Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Cluj Share Free in Cluj


Târg de Antichități

Free in Cluj
Dacă oricum plănuiai să mergi la Iulius în weekendul de 3-4 februarie, atunci nu uita să treci și pe la Târgul de Antichități. Nu că ai avea cum să uiți, având în vedere că-l găsești fix în holul de la intrarea principală. Poate găsiți ceva valoros.

Still Rap w/ Aldaris

Free in Cluj
Party în Flying. Ce, ai nevoie de mai multe detalii? Ok, se ține pe 4 februarie și-o ține pe old school hip-hop și beat-uri mai recente, dar de asta se ocupă Aldaris. Tu te ocupi de dans.

La Gran Fiesta Hippie

Free in Cluj
Ăsta-i un party recurent la care poți să mergi în fiecare sâmbătă. Așa că hop la El Comandante de pe Piezișă pentru un party rebel și cu muzică veche. Cât de veche? Nu știm.

Cinema Cafe

Free in Cluj
Doamna T continuă proiecția serialului Hercule Poirot și în nou an, așa că suntem toți așteptați în fiecare marți (20.30) să vedem prin ce peripeții mai trecel faimosul detectiv.

Design Thinking Workshop

Free in Cluj
Pe 6 februarie înveți bazele la „Design Thinking” pe gratis, în niște discuții ce se concentrează mai ales pe procesul creativ al designerilor în proiectele lor. Atelierul se ține la Cluj Cowork (Emil Issac 23), dar locurile sunt limitate așa că rezervă-l din timp!

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.