Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Edge Design Talks #3

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Edge Design Talks #3 Share Edge Design Talks #3


Prima conferință dedicată exclusiv designului revine cu a treia ediție între 16 și 18 februarie și dacă ai impresia că va fi un eveniment liniștit, te cam înșeli.
Conferința clasică din 17 februarie e completată de o serie de ateliere facilitate chiar de speakeri, plus un concert surpriză și o extra mini-conferință cu designer locali. În acest an, invitații ce vor lua cuvântul în cadrul evenimentului vin din mai multe țări din Europe și adună persoane care colaborează cu unele din cele mai bune agenții sau studiouri din lume. Grapefruit (Iași), Hello Monday (Copenhaga), Endenspekermann (Berlin), Monogrid (Florența), Tellart (Amsterdam), Wild (Viena) – aste sunt doar câteva dintre agențiile prezente la Edge Design Talks.
Vor fi trei zile pline de creativitate și distracție, la care pot participa actuali și viitori designeri sau chiar orice are un interes față de subiect. Toate activitățile se vor desfășura în limba engleză, iar mai multe informații despre speakeri și ateliere se găsesc pe site-ul de la Edge Academy.

16 – 18 februarie
Edge Academy
www.edgeacademy.ro 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.