Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Best cocktails in town

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Best cocktails in town Share Best cocktails in town


Salut. Noi nu judecăm relația ta cu alcoolul. Serios, n-ar fi frumos deloc din partea noastră. Dar, dacă printr-o greșeală cosmică am deschide gura să zicem ceva, v-am direcționa doar către acele baruri din Cluj în care cocktailurile sunt the cherry on top of the alcoholic cake. Au și opțiuni virgin dar, sincer, pe alea nu le-am încercat vreodată.

Jaxx

Best cocktails in town
De la cocktailurile clasice de tip Cuba Libre sau Gin Tonic, la alea mai fancy din care guști și n-ai idee ce-i în pahar (ca New Orleans Tiki), la Jaxx cocktailurile sunt ca o excursie prin diverse gusturi. În plus, nici mâncare nu-i de neglijat!
www.facebook.com/Jaxx.American.Restaurant 

Charlie

Best cocktails in town
Dacă trebuie să mai zicem că la Charlie se găsesc unele din cele mai mișto cocktailuri din Cluj, credem că o să o luăm razna. Barmanii lor sunt magicieni în toată firea, aducând la înainte combinații de cocktail la care un simplu om nu s-ar putea gândi.
www.facebook.com/charliepubcluj 

The Soviet

Best cocktails in town
Moskvich-ul, Europa Liberă, Dumn3zo-ul – pentru noi, asta e Sfânta Treime a Partidului și nu suntem ogligați să zicem asta (sau suntem?). La Soviet te duci pentru conceptul inedit și rămâi pentru cocktailuri. Rămâi chiar până a doua zi.
www.facebook.com/the.soviet.pub 

Hemingway Bar

Best cocktails in town
La Hemingway cocktailurile sunt delicioase, sunt servite în tot felul de moduri inventive. Acolo am băut pentru prima dată un cocktail în nucă de cocos plin de gheață, deși pe vremea asta poate stați departe de băuturile reci. Sau nu, treaba voastră, nu ne băgăm.
www.facebook.com/HemingwayBarCluj

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.