Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Baschetbalistul Kevin Capers a revenit la BC CSU Sibiu!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Baschetbalistul Kevin Capers a revenit la BC CSU Sibiu! Share Baschetbalistul Kevin Capers a revenit la BC CSU Sibiu!


Baschetbalistul Kevin Capers, accidentat la începutul sezonului, a revenit la Sibiu. El continuă recuperarea alături de staff-ul medical al echipei sibiene, iar dacă recuperarea decurge conform planului, Kevin va putea intra pe parchet în a doua jumătate a lunii aprilie.

Jucătorul BC CSU Sibiu în vârstă de 24 de ani, Kevin Capers, a revenit la Sibiu și astăzi a mers la Sala Transilvania pentru a-și revedea coechipierii.

„Mă simt mult mai bine și mă bucur că am revenit la echipă. Le mulțumesc tuturor celor care s-au interesat de starea mea, cât timp am fost acasă în recuperare și abia aștept să îi văd în weekend, la Sala Transilvania, la meciul echipei noastre”, a spus Kevin Capers. În următoarele trei luni, Capers va fi nevoit să stea departe de parchet și să continue recuperarea.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.