Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente în București

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente în București Share Top 5 evenimente în București


Concert Elizabete Balčus sâmbătă, 27 ianuarie, la Apollo111. Artista letonă crează o muzică pe care o descrie ca fiind: avant-dream pop, electro-acoustic, experimental, neo-psychedelia, alternative, contemporary… prin colaje eclectice (voce, flaut, clape, mijloace digitale și …experimente) – influențată fiind de artiști ca Bjork, Braids, CocoRosie, Cibo Matto, Efterklang, Igor Stravinsky. Universul său muzical este foarte permisiv: loop-uri de flaut și voce, beat-uri electro pop și fructe pe post de sintetizator, iar performance-ul live antrenează publicul într-un scenariu psihedelic și teatral, pe cât de uluitor, pe atât de hipnotizant. – ora 21, bilete: 25 lei.

În weekend-ul 27-28 ianuarie, la Romexpo are loc evenimenul central al Bucharest Gaming Week – eveniment dedicat comunității de gaming, care va avea ocazia să petreacă două zile alături de youtuberii preferați și să participe la diverse activități organizate de către expozanți. Atracțiile principale vor fi finalele eSports League (ESL) Southeast Europe Championship pentru jocuri Counter Strike: Global Offensive, League of Legends și Hearthstone și Finala Turneului Național de League of Legends.

Luni, 29 ianuarie, de la ora 21, la Unteatru poate fi văzut spectacolul ”Înapoi în iarnă”. Acesta reprezintă debutul în teatru al regizoarei și scenaristei Andreea Borțun (co-fondatoare a festivalului național de teatru tânăr IDEO IDEIS) și este un spectacol despre istoriile de familie, datoria civică, ruptura dintre generații, prăpastia dintre urban și rural, anii de tranziție. Bilete: 35 lei.

Trupa americană de rock psihedelic experimental The Myrrors ajunge în Control pe 31 ianuarie. Formată în 2007, în Arizona, trupa folosește concepte de bază precum acorduri și linii minimaliste, într-un aranjament care să genereze acel sunet ce dă senzația de pustiu specific deșertului muntos și a peisajului dezolant, dar de o frumusețe aproape mistică, al Americii de sud-vest. În deschidere va fi trupa românească de stoner rock RoadkillSoda. – ora 20, bilete: 25 / 40 lei.

Expoziția ”Anotimpuri” a artistei Ana Ruxandra Ilfoveanu a fost vernisată pe 17 ianuarie la Art Yourself Gallery și poate fi vizitată până pe 24 februarie. ”Este un artist vizual care pare atras îndeosebi de perioadele în care creația avea conținut simbolic și reușea să transmită, fără echivoc, mesajele dorite de autor”.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută