Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

Primul concert la Jazz Nouveau: Alaska Snack Time

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Primul concert la Jazz Nouveau: Alaska Snack Time Share Primul concert la Jazz Nouveau: Alaska Snack Time


După un 2017 în care i-am văzut scena din Control Club pe Erik Friedlander, Bugge Wesseltoft, Nitai Hershkovits, Dans Dans, Bill Laurance, Elias Nardi, Marc Ribot, Rotem Sivan Band, Binker and Moses, TATRAN, Kinga Głyk, Henri Texier, The Bad Plus, Krisper, pentru prima parte a anului 2018 seria Jazz Nouveau a programat concerte cu numere sonore ale jazz-ului contemporan, cum ar fi: Jojo Mayer/Nerve, Oregon, Bugge Wesseltoft & Christian Prommer, Mary Halvorson’s-Code Girl, Kneebody, Alaska Snack Time, Malox și Kuhn Fu.

Pentru primul concert, care va avea loc pe 29 ianuarie, invitată este trupa israeliană Alaska Snack Time, prezentă pentru prima dată pe scena din România. Cei patru tineri muzicieni din Tel Aviv aduc pe scenă un sound extrem de modern, compozițiile lor nonconformiste surprinzând prin creativitatea cu care explorează muzica electronică, ritmurile africane, hip hop-ul și bineînțeles, jazz-ul.

Trupa a debutat în anul 2016 cu albumul care dă și numele trupei, Alaska Snack Time. Inspirat de energia propriilor concerte, de orele petrecute în studio și de experiențele personale, discul, mărturisesc artiștii, este o aventură în spațiul infinit, prin sunet și ritm.

Ei își definesc stilul ca electro-acustic-instrumental-abstract, muzica lor fiind o creație colectivă de muzică electronică pe fundamentul interpretării pe instrumente live. Cei patru membri ai trupei s-au retras pentru a putea atinge o interpretare muzicală care să îmbine armonios și mintea și corpul, astfel ajungând la maturitatea muzicală pe care o vom experimenta la concertul de luni.

Amestecul de muzică electronică, ritmuri africane, hip-hop și jazz oferă o nouă experiență revigorantă, care nu lasă nicio ureche indiferentă. Astfel, Alaska Snack Time promit publicului din Control Club un show dinamic și fără compromisuri.

Jazz Nouveau este o serie de concerte organizate de Control Club în colaborare cu Twin Arts, care își propune să aducă în atenția publicului bucureștean artiști locali și internaționali aflați din punct de vedere stilistic la confluența dintre jazz și alte genuri muzicale.

Luni, 29 ianuarie | ora 20:00 | Club Control | Bilete: 35 lei.

Alaska Snack Time înseamnă:

Yuval Gantz (chitară) Rom Shani ( saxofon, trompetă, synth, vocoder) Shachar Zysman (computer, synth, sampler) Roy Reemy (tobe, sampler)

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.