Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

Hangariada

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Hangariada Share Hangariada


Luna mai a anului ce tocmai a inceput va fi bogată în evenimente, prevestind, parcă, o vară plină de adrenalină. Între acestea, Hangariada ocupă, așa cum ne-a obișnuit de câțiva ani, un loc special. Așteptăm cu sufletul la gură salturile cu parașuta de la 3000 de metri, dansul aparatelor de zbor pe cerul presărat cu zâmbetele celor ce le admiră de pe aerodrom, muzică, mult sport și sentimentul de aparține unui univers liber de constrângerile cotidianului.

Ediția 2018 va fi una dedicată zborului, în toate formele lui. Pentru prima dată în istoria festivalului, vor fi patru zile pline, și nu trei, ca în primele șapte ediții. Episodul opt al acestui eveniment unic în zona Moldovei – și primul de acest gen din țară – va reuni pasionații de artă autentică ce vor să experimenteze, să cunoască, să savureze o atmosferă ieșită din tiparele banalului.

„Pentru festivalul ce urmează am studiat chipuri și cuvinte, fotografii și sunete pline de culoare – ale voastre, hangarienilor, cei ce ne învățați în fiecare ediție noi și noi refrenuri. Așadar, 2018 va fi despre zbor, în toate formele lui. Vom admira aparate de zbor noi și vechi, vom sări cu parașuta, vom atinge norii din avioane ultraușoare și vom admira acrobații spectaculoase, toate în atmosfera revigorantă a aerodormului.”, anunță organizatorii. Aceștia au lansat și un apel pentru cei ce vor să fie mai mult decât spectatori: potențialii parteneri sunt invitați să contacteze echipa festivalului via e-mail, cu propuneri îndrăznețe ce vor completa experiența inedită a Hangariadei.

„O notate a festivalului va fi, alături de durata extinsă a acestuia, și caracterul absolut gratuit: hangarienii vor avea acces liber la orice ori din zi și din noapte. Formatul de zi al evenimentului va fi păstrat și completat cu o gamă și mai diversificată de activități artistice și sportive. Zona de food & drinks va fi, de asemenea, extinsă, astfel încât gurmanzii să se bucure de o experiență memorabilă. Copiii vor fi, din nou, privilegiați, jocul și joaca fiind componentele principale ale zonei dedicate acestora. Bineînțeles, nu vor lipsi provocările sportive și concursurile, atât de așteptate de cei mici.”, completează organizatorii.

Ne așteaptă, așadar, o ediție de povestea celui mai mare festival de artă și zbor: Hangariada.

Zburăm?

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută