Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free în București | 26 ianuarie – 1 februarie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București | 26 ianuarie – 1 februarie 2018 Share Free în București | 26 ianuarie – 1 februarie 2018


Northern Soul Party

La J’ai Bistrot este petrecere în spiritul Northern Soul, mișcare care își are originea în orașele industriale din nordul Angliei și care a creat cultura de ”clubbing” în anii `60 și `70. Vineri, 26 ianuarie, de la ora 21, J’ai Bistrot ne invită să recreăm atmosfera scenei underground britanice în ritmuri de soul, beats, motown cu John Riley, riGUS, David Hughes și Ian Coleman.

POPAS la Therapy

Duminică, 28 ianuarie, de la ora 11, Therapy ne așteaptă la prima ediție P O P A S – micul târg al afacerilor sociale, la care și-au anunțat, până acum, prezența: Fructos (gemuri, dulcețuri și specilități de dulcețuri), Brutaria de Acasă (brutărie tradițională), remesh (design de produs “socialwear”) și Atelier Simpluș (jucării după desenele copiilor).

Concert Zaibăr

Sâmbătă seară se petrece la Quantic pe acordurile trupei Zaibăr. Pentru că ”Zaibăr dezleagă limba, înveselește firea și împrietenește oamenii… muzica lor te provoacă la distracție și te scoate și din cea mai mohorâtă stare” (fiind un folk îndrăcit, de haiducie și de inimi colorate). Concert cu intrare liberă, de la ora 21.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută